Nova vest
Fudbal

Subota, 31.05.2008.

14:50

Eto nasrnuo na novinara

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski reprezentativac Kameruna i član Barselone Samjuel Eto udario je glavom novinara kamerunske radio stanice Filipa Bonija i tom prilikom mu naneo lakše povrede, preneli su mediji u Jaundeu. Eto je nasrnuo na novinara po završetku konferencije za novinare, održane po završetku meča Kameruna sa selekcijom Zelenortskih ostrva, nezadovoljan kritikama koje su predstavnici štampe izrekli na njegov račun.

"Udario me je glavom u predelu usta zbog čega mi se jedan zub rasklimao", rekao je Boni i dodao da su ga nakon toga tukli i ljudi iz Etoovog obezbeđenja.

"Tom prilikom sam zadobio dvostruki prelom ruke", rekao je Boni i potvrdio da će uskoro tužiti Etoa za zadobijene povrede.

Eto iza sebe ima lošu sezonu u Barseloni, ali je za njega zainteresovan veliki broj vrhunskih klubova u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve