Nova vest
Fudbal

Petak, 30.05.2008.

11:26

Diara, ipak, napušta Partizan?

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Senegalski centarfor Lamin Diara napustiće Partizan već ovog leta, tvrdi njegov menadžer Zoran Stojadinović u izjavi za "Sport".

Diara je prošlog jula potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, ali Stojadinović kaže da će klub već sada morati da ga pusti iako je pre oko mesec dana tvrdio da će Senegalac ostati u Partizanu "dok ne završi posao u evropskim utakmicama, kakav god epilog da bude".

"Narednih dana na stolu Partizanovih čelnika naći će se ponude za Diaru. Prema odredbama ugovora, sklopljenog prošlog leta, u takvim okolnostima klub je nemoćan, mora da mu izađe u susret i omogući da ode ukoliko on to želi", kaže Stojadinović i dodaje da je za jednog od najboljih igrača Partizana ove sezone dobio ponude iz Nice i Nanta i da će Diara "najverovatnije preći u jedan od ta dva kluba".

Sa druge strane, u Humsku stiže vezista Radničkog iz Obrenovca Radosav Petrović. Momak koji je nastupao za selekciju Srbije do 19 godina, igra na poziciji zadnjeg veznog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

142 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve