Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.05.2008.

18:40

Čelsi želi Skolarija

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski savez Portugala potvrdio je da je engleski premijerligaš Čelsi zainteresovan za trenera portugalske reprezentacije Luisa Felipea Skolarija, preneli su britanski mediji. Čelsi je prošle subote otpustio trenera Avrama Granta, i sada ljudi iz tog kluba traže potencijalnog trenera širom Evrope. Medju glavnim kandidatima za klupu "plavaca" nalaze se Frank Rajkard, Roberto Mančini i Gus Hidink.

"Znam da je Čelsi zainteresovan za Skolarija, i samo to mogu sada da kažem", rekao je potpredsednik portugalskog fudbalskog saveza Amandio Di Karvaljo za britanski list "Indipendet".

Skolariju ističe ugovor sa portugalskim fudbalskim savezom posle Evropskog prvenstva.

Bivši selektor Italije Marčelo Lipi ne želi da bude trener Čelsija, a na pitanje novinara oko mogućeg angažmana u londonskom klubu, kratko je odgovorio: "Ne, ne, ne".

"Ne želim da budem trener Čelsija jer ne znam jezik. Kada trenirate ekipu morate da im prenesete svoje ideje u trenutku, a ja to u Londonu sigurno neću uspeti", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve