Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.05.2008.

13:23

Pogrebnjak propušta EURO?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedan od najboljih fudbalera reprezentacije Rusije Pavel Pogrebnjak na utakmici protiv Srbije ozbiljnije je povredio koleno i zbog toga će možda propustiti predstojeće prvenstvo Evrope, piše moskovska štampa. Prvotimac Zenita jedan je od ključnih igrača u ekipi Gusa Hidinka, a morao je da napusti teren u 16. minutu, dva minuta nakon što je iz slobodnog udarca savladao Vladimira Dišljenkovića. Lekari "zborne komande" plaše se da je reč o povredi ligamenata, a o čemu se tačno radi biće poznato nakon snimanja kolena.

"U prvom trenutku se činilo da to neće biti ozbiljna povreda, ali sada više ne izgleda tako. Za nas bi bio težak udarac da ostanemo bez Pogrebnjaka", rekao je Hidink.

Pogrebnjak je zablistao u prethodnoj sezoni i za Zenit je postigao 28 golova, od čega deset u Kupu UEFA, koji je šampion Rusije osvojio. Za reprezentaciju Rusije odigrao je devet utakmica i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve