Nova vest
Fudbal

Subota, 12.04.2008.

18:44

Jokanović: "Bili smo nervozni"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je posle remija sa Vojvodinom (1:1) da je rezulat realan i da su njegovi igrači bili suviše nervozni u drugom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu igrali smo loše, pa sam morao da uvedem Darka Maletića i Lamina Dijaru da bi pojačao napad. Posle vodjstva, umesto
da igramo mirnije, postali smo nervozni, što je Vojvodina iskoristila i uspela da izjednači"
, rekao je Jokanović na konferenciji za novinare posle meča.

Jokanović je ocenio da je utakmica bila interesentna za gledaoce i da je u finišu meča "gol visio u vazduhu".

"Gledaoci su mogli da uživaju u interesantnoj utakmici, a na kraju meča bilo je svega i svačega, a gol je visio u vazduhu", dodao je Jokanović.

Šef stručnog štaba Vojvodine Ivica Brzić složio se da je nerešen rezultat najrealniji i dodao da je njegov tim propustio priliku da u prvom poluvremenu dobru igru kruniše golom.

"Bilo bi nepravedno da je jedna od ekipa ostala bez boda. Mi smo bili bolji u prvom pluvremenu, ali nismo uspeli da postignemo gol. Nakon Partizanovog vodjstva, krenuli smo svim silama u napad i izjednačili. Kada je Partizan ostao sa devetoricom, nismo bili dovoljno smireni da to iskoristimo", naveo je Brzić.

Golman Vojvodine Djordje Babalj izjavio je da penal nad Stevanom Jovetićem nije postojao.

"Radović i ja se nismo sporazumeli, proklizao sam u razno i lopte je prošla, nakon čega je Jovetić teatralno pao", objasnio je Babalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve