Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.04.2008.

19:19

Slomka: "Precenili smo Barsu"

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Fudbaleri Šalkea izgubili su na Veltins areni od Barselone rezultatom 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Trener Šalkea Mirko Slomka razočaran je i igrom i rezultatom. "Kad igrate protiv Barselone normalno je da imate respekt, ali mislim da smo ih u ovom slučaju precenili. U drugom poluvremenu smo imali nekoliko izglednih prilika, ali ih nažalost nismo iskoristili. Kad je reč o golu, istina je da Nojer nije uhvatio loptu, ali on nije isključivi krivac za pogodak“.

Napadač ekipe iz Gelzenkirhena Džerald Asamoa sličnog je mišljenja kao i trener.

"U prvom poluvremenu smo previše respektovali Barselonu, jednostavno smo prespavali prvih 45 minuta. Trebalo je da ih pritisnemo od samog početka. Nažalost, nismo uspeli da postignemo pogodak, ali nadamo se najboljem u revanšu. Kad bi bilo drugačije, onda ne bi ni bilo potrebe da putujemo u Barselonu",

Katalonci nisu briljirali, ali je trener Frank Rajlard bio zadovoljan, što je i logučno uzevši rezultat u obzir.

„Dobro smo ušli u utakmicu, a gol u ranoj fazi je svakako pomogao da ostvarimo povoljan rezultat. Primorali smo igrače Šalkea da mnogo greše u dodavanjima, imali smo kontrolu nad utakmicom dok nismo izgubili snagu. Bio bih srećan da smo nastavili da pritiskamo protivnika i u drugom poluvremenu, ali bili smo istrajni i to nam se isplatilo“.

Revanš meč igra se 9. aprila na stadionu Kamp Nou u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve