Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.04.2008.

19:04

Molina postigao 4 gola za Santos

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Kolumbijski fudbaler Maurisio Molina, koji je zimus napustio Crvenu zvezdu, partijama u brazilskom Santosu potvrdio je da ipak poseduje veliki kvalitet i da ume da postiže golove. Kolumbijac je u ubedljivom trijumfu Santosa nad bolivijskim timom San Hoze (7:0) u Kupu Libertadores postigao čak četiri pogotka, a posle meča izjavio je da ne veruje da će ikad ponoviti takav nastup.

"To je za mene bilo srećno i posebno veče i ne verujem da će moći da se ponovi. Sve što sam zamislio, polazilo mi je za rukom. Bilo je neverovatno", izjavio je Molina.

Molina se posle utakmice sa San Hozeom izjednačio sa Brazilcem Ramiresom iz Kruzeira na prvom mestu liste strelaca u Kupu Libertadores sa pet pogodaka.

"Nikada do sada mi se nije desilo da postignem četiri gola na jednom meču. Samo jednom u karijeri sam uspeo da postignem het-trik", dodao je Molina.

Pobeda nad San Hozeom bila je Santosov najubedljiviji trijumf u kontinentalnom takmičenju od 1962. godine, kada je brazilski klub savladao paragvajski Sero Porteno sa 9:1.

"Iz meča u meč pokazujem napredak u igri. Pokušaću da zadržim ovakav ritam i u budućnosti", istakao je Molina.

Molina, koji je u Crvenu zvezdu stigao letos iz paragvajske Olimpije, za beogradski klub odigrao je 19 utakmica i postigao tri pogotka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve