Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.03.2008.

23:29

U San Marino po ubedljivu pobedu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mlada selekcija Srbije u sredu uveče (20.30) gostuje u San Marinu u meču kvalifikacija za EP 2009. godine. Tim koji vodi Slobodan Krčmarević apsolutni je favorit, a 'orlići' će pokušati da postignu što više golova. Sve osim pobede u meču sa ekipom bez ijednog osvojenog boda u grupi bilo bi čudo.

"Najteže će biti postići prvi gol. Nadam se da ćemo to uspeti već u ranoj fazi utakmice, posle čega bi trebalo ubedljivo 'naplatiti' ogromnu razliku u kvalitetu i rejtingu. Iako naš konačan plasman u grupi zavisi i od drugih reprezentacija i njihovih rezultata, moramo uraditi potrebno na ovom gostovanju, a onda pobediti i Mađarsku u poslednjem kolu kvalifikacija," rekao je Slobodan Rajković, štoper PSV Ajndhovena.

Slično razmišlja i napadač Nanta, Filip Đorđević.

"Znamo šta nam je činiti i verujemo da ćemo ispuniti cilj ovog putovanja. Jeste najteže dobiti mečeve u kojima si apsolutni favorit, ali ovde zaista nema mesta iznenađenju. Moramo ubedljivo do novih bodova," rekao je Đorđević, u februaru najbolji igrač francuske druge lige.

Naša selekcija zauzima drugo mesto na tabeli Gupe 8, sa 11 bodova, pet manje od Belorusije, a dva više od Mađarske.

Utakmica San Marino - Srbija počinje u Seravaljeu u 20.30.

Očekuje se da startna postava Srbije bude Šaranov - Obradović, Rajković, Tomović, Petković - Gulan, Fejsa - Pavlović, Babović, Kačar - Đorđević.

Tabela Grupe 8:

1. Belorusija ........ 7 ... 5 1 1 ... 15:5 ... 16
2. Srbija ................ 6 ... 3 2 1 ... 11:5 ... 11
3. Mađarska ......... 6 ... 3 0 3 .... 9:5 ... 9
4. Letonija ............ 6 ... 2 1 3 .... 5:6 ... 7
5. San Marino ...... 5 ... 0 0 5 ... 1:20 ... 0

Preostali mečevi: San Marino - Srbija, Mađarska - San Marino, San Marino - Letonija, Srbija - Mađarska (6. septembar 2008),
Letonija - Belorusija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve