Nova vest
Fudbal

Petak, 21.03.2008.

12:50

Bežanija u Humskoj, CZ u Kruševcu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se u 21. kolu Meridijan Superlige sa timovima sa začelja tabele. Partizan dočekuje ekipu Bežanije, Crvena zvezda gostuje u Kruševcu, a vojvodina dočekuje čačanski Borac, trenutno četvrtoplasiranu ekipu na tabeli. U Lučanima igraju Mladost i Čukarički, u Zrenjaninu Banat i Hajduk iz Kule, a u jedinoj utakmici koja je na programu u nedelju sastaju se OFK Beograd i Smederevo. Subotnji mečevi počinju u 14 časova, utakmica na stadionu Partizana u 16.30.

'Crno-beli' dočekuju poslednjeplasirani tim lige, a bez obzira na blede partije u prva tri kola imaju pet bodova prednsoti u odnosu na prvog pratioca i favoriti su u duelu sa Bežanijom.

Branilac titule, trenutno drugoplasirana Crvena zvezda, gostuju u Kruševcu, a domaći Napredak bori se za bodove koji bi ga približili cilju, opstanku u ligi.

Derbi kola igra se u Novom Sadu, trećeplasirana Vojvodina dočekuje četvrtoplasirani Borac. Čačni dolaze sa Rajevcom na klupi a adut bi mogla da bude činjenica da je njihov trener jesenas vodio Novosađane.

Svi parovi 21. kola
subota, 14.00
Napredak - Crvena zvezda
Banat - Hajduk Kula
Mladost Lučani - Čukarički
Vojvodina - Borac Čačak
subota, 16.30
Partizan - Bežanija
nedelja, 13.30
OFK Beograd - Smederevo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve