Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.03.2008.

17:05

Džajić nije saslušan

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu Branislav Pantelić nije saslušao trojicu nekadašnjih funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda pošto je predmet upućen na razmatranje Vrhovnom sudu posle žalbe zbog određivanja pritvora. Advokat Dragana Džajića i Miloša Marinkovića Milan Vujin rekao je agenciji Beta da Vrhovni sud ima rok od 48 sati od prijema predmeta da isti vrati Okružnom sudu, posle čega će biti zakazano novo saslušanje.

Okružni sud je trebalo da donese odluku o tome da li će prihvatiti predlog tužilaštva i istragu protiv bivših funkcionera Zvezde proširiti zbog sumnje da su Džajić, Vladimir Cvetković i Marinković na prodaji Zorana Njeguša u madridski Atletiko stekli protivpravnu korist od tri i po miliona maraka.

Džajić, Marinković i Cvetković uhapšeni su 5. februara zbog sumnji da su od transfera Gorana Drulića u Saragosu protivpravno stekli 5,1 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve