Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.03.2008.

15:20

Mančini: "Sudije nas kradu"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener italijanskog šampiona Intera Roberto Mančini kritikovao je sudije zbog toga, što su po njegovom mišljenju, nekoliko puta ove sezone oštetile njegovu ekipu. "Stalno se priča da smo favorizovani kod sudija. Kako onda objasniti da smo ove sezone dobili čak deset crvenih kartona? Ja ne znam da li se u istoriji italijanskog fudbala dogodilo nešto takvo. Imamo najviše isključenja, ali ne svojom krivicom", rekao je Mančini za televiziju "Skaj Italija".

Deseti crveni karton u sezoni Inter je dobio u sredu na utakmici sa Đenoom (1:1), kada je isključen Portugalac Pele.

"Sudija na toj utakmici je bio veoma loš. Pele uopšte nije zaslužio da dobije drugi žuti karton. Faul koji je prethodno napravio bio je uobičajen", istakao je Mančini.

Mediji u Italiji već nekoliko meseci optužuju Inter da do pobeda dolazi uz pomoć sudija. Dnevnik "Gazeta delo Sport" nedavno je objavila istraživanje po kojem bi prvo mesto na tabeli zauzimao Juventus da sudije nisu pravile brojne greške.

Fudbaleri Intera nalaze se na prvom mestu u Seriji A sa 68 bodova, sedam više od ekipe Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve