Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.03.2008.

23:58

Dva gola Kežmana, jedan Ilića

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su kod kuće ekipu Manisaspora u okviru 25. kola turskog prvenstva i tako zadržali priključak u odnosu na vodeći Bešiktaš. Dvostruki strelac za istanbulsku ekipu bio je Mateja Kežman, u 19. i 57. minutu. Fenerbahče sada ima 54 boda, koliko i Galatasaraj i Sivaspor, dok prvoplasirani Bešiktaš ima 55.

"Zahvaljujem se navijačima na podršci. Večeras su bili fantastični. Mislim da potpuno zaslužujem ovaj uspeh. Radio sam naporno da se vratim u formu", rekao je Kežman za zvanični sajt kluba.

Nova dva pogotka Kežmana posebno su impresionirala trenera Fenerbahčea Zika koji je Kežmana nazvao "jednim od najtalentovanijih napadača ikada":

"On ima svoj fudbalski stil koji ja cenim. Danas je bio fantastičan", dodao je Ziko.

Sa druge strane, Saša Ilić je u dramatičnoj pobedi Salsburga nad Vaker Tirolom, 2:1, postigao pobedonosni gol, u 90. minutu. To je četvrti pogodak Ilića ove sezone. Salcburg se tom pobedom vratio na vrh tabele austrijske Bundeslige, sa bodom više u odnosu na bečki Rapid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve