Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.03.2008.

22:13

Čelsi - Olimpijakos (TVB92, 00.45)

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Bilo koji tim koji može da pobedi Verder u Bremenu i Lacio u Rimu zaslužuje veliki respekt, a trener Čelsija Avram Grant veruje da to može biti osnovna stvar u pristupu revanš utakmici protiv Olimpijakosa. Ipak, Čelsi će biti favorit za plasman u četvrtfinale četvrti put u poslednjih pet utakmica. Tim bez problema sa povređenim igračima pobedio je Vest Hem u subotu sa 4:0 i pored toga što je od 54. minuta igrao sa desetoricom zbog isključenja Frenka Lamparda.

"Mi smo veliki klub, a želimo da budemo još veći. Želimo da uđemo u finale Lige šampiona, jer tamo nismo nikada bili. Neće biti lako. Postoji mnogo dobrih ekipa koje imaju isti cilj. Ipak to je prioritet i za mene i za klub. Naši igrači imaju veliko iskustvo. Svi smo svesni da nas očekuje težak posao. Olimpijakos je već dva puta slavio na strani, ali mi želimo da dobijemo jer igramo na našem terenu", rekao je trener Čelsija Avram Grant.

Prvak Grčke zna da bi nerešen rezultat bio dovoljan za plasman u četvrtfinale drugi put i naravno da želi da prihvati svaku priliku koja se ukaže ispred Čelsijevog gola.

"Naša odbrana je igrala ključnu ulogu u ovom takmičenju i nadamo se da će tako biti i u Londonu, što može samo da nam da priliku da napadamo", kaže trener Olimpijakosa Panajotis Lemonis.

Ipak opcije u napadu su limitirane jer su povređeni Lućijano Galeti i Lomana LuaLua. Nekadašnji napadač Njukasla i Portsmuta povredio je rame prošlog vikenda, kada je tim iz Pireja remizirasa sa Asterasom i tako prokockao prvo mesto u grčkom šampionatu.

Prvi meč dva rivala u Pireju pre 14 dana završen je bez golova 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve