Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.02.2008.

14:49

Ninkov i Blažić i zvanično u Zvezdi

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Doskorašnji fudbaleri beogradskog Čukaričkog Pavle Ninkov i Milan Blažić zvanično su predstavljeni kao novi članovi beogradske Crvene zvezde sa kojom su potpisali četvorogodišnje ugovore. "Pregovori su se odužili, ali se na svu sreću sve završilo. Svestan sam da sam došao u najveći srpski klub i znam šta se od mene očekuje", rekao je Ninkov, koji će u sredu imati priliku da debituje za reprezentaciju Srbije u prijateljskom duelu sa Makedonijom.

"Obradovali su me i jedan i drugi poziv. Bilo ih je još. Zvao me je i Partizan, ali znam da sam napravio dobar izbor", dodao je 22-godišnji desni bek.

Blažić je već bio član Zvezde, ali samo kao omladinac.

"Ovo je praktično moj povratak u drugu kuću. Ostvario mi se dečački san. Zahvalan sam na poverenju i svestan da moram da ga opravdam", naveo je Blažić, koji takođe ima 22 godine.

Sportski direktor "crveno-belih" Stevan Stojanović istakao je da Zvezda i dalje traži štopera i napadača i izrazio nadu da će do petka i kraja prelaznog roka ti problemi biti rešeni.

Stojanović je dodao da Zvezda belgijskom Lokerenu još nije poslala zvaničnu ponudu za brazilskog štopera Žoaoa Karloša iako pregovori još traju.

Trener Zvezde Aleksandar Janković naglasio je da u nastavku pripremnog perioda, koji će odraditi na Kipru, neće računati na Bojana Miladinovića i Gorana Adamovića.

Portugalski "vezista" Lukaš bio je na pregledima u Parizu i Zvezdin stručni štab očekuje izveštaje lekara o njegovim srčanim problemima.

Zvezdu su pri kraju zimskog prelaznog roka napustili i novi član Bazela Marko Perović, kao i Kolumbijac Maurisio Molina, koji će nastupati za brazilski Santoš.

Ranije su otišli i golman Saša Radivojević, koji je pozajmljen čačanskom Borcu, i Miloš Bajalica, novi član japanske Nagoje.

Tim je, pored Ninkova i Blažića, pojačao i makedonski napadač Ivan Tričkovski, dok će Adokvaje Ado, 22-godišnji špic iz Gane, biti na probi dok se tim bude pripremao na Kipru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve