Nova vest
Fudbal

Petak, 25.01.2008.

22:01

Zvezda otputovala u Izrael

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Izrael, gde će do 2. februara odraditi drugi deo priprema za prolećni deo sezone. „Crveno-beli” će učestvovati na “Turniru Prvog kanala”, a prvi meč igraju već u subotu od 19 časova, protiv Dinama iz Kijeva.

Trener Aleksandar Janković u Izrael je poveo nešto izmenjen sastav u odnosu na onaj koji je boravio u Italiji, na prvom delu priprema. Spisak je skraćen za tri imena, a otputovalo je 24 igrača: Ranđelović, Banović, Bajković, Gaj, Tutorić, V.Đorđević, Miladinović, Anđelković, Bronovicki, Basta, Milovanović, Milijaš, Kastiljo, Bogdanović, Trajković, M. Perović, Rašković, Molina, Koroman, Burzanović, Barkos, Jestrović, Misdongarde, Adamović.

Treći golman Saša Radivojević pozajmljen je čačanskom Borcu do kraja sezone, a umesto njega u Izrael je pošao Boban Bajković.

Zbog povrede u Beogradu je ostao Frenklin Salas, dok su se Marko Nikolić i Slavko Perović u međuvremenu priključili omladinskoj reprezentaciji (do 19 godina), koja se priprema za mečeve sa Izraelom i Rusijom.

Portugalac Lukaš takođe je ostao u Beogradu, gde čeka rezultate lekarskih pregleda obavljenih zbog srčanih smetnji koje su ustanovljene tokom pregleda na početku priprema. Lukaš je, međutim, odbacio tvrdnje pojedinih medija da mu je karijera završena.

"Ne mogu da kažem ništa više dok ne budu gotovi svi rezultati sa pregleda koje sam obavio. Informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da mi je karijera gotova zbog ovih problema su obična nagađanja. Kao što rekoh, preglede sam obavio i čekam rezultate. Nadam se da će sve biti u najboljem redu i da ću uskoro biti uz ekipu", rekao je Lukaš za zvanični satj Crvene zvezde.

Drugi meč na turniru u Izraelu, Zvezda će odigrati sa moskovskim Spartakom, a ukoliko se ne plasiraju u finale, fudbaleri srpskog šampiona odigraće još jednu prijateljsku utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve