Nova vest
Fudbal

Petak, 25.01.2008.

14:33

I dalje bez odluke o derbiju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Komisija za žalbe Zajednice fudbalskih superligaša Srbije još se nije izjasnila o žalbi Crvene zvezde na kaznu igranja tri utakmice pred praznim tribinama i 500.000 dinara. "Zbog ozbiljnosti fudbalskog trenutka, Komisija za žalbe nije odlučila o žalbi Crvene zvezde i traži dodatne informacije svojih stručnih službi i službenih lica sa utakmice", rekao je portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković.

Odluka Komisije je najbitnija zbog "večitog derbija" srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana, koji će se, ako žalba bude odbijena, 1. marta igrati pred praznim tribinama.

Zvezda je kažnjena zbog nereda na utakmici sa kulskim Hajdukom, na kojoj su navijači beogradske ekipe teško povredili pripadnika Žandarmerije Nebojšu Trajkovića.

Komisija je odbila i žalbu Bežanije na kaznu oduzimanja dva boda zbog izlaska sa terena na utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve