Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.01.2008.

19:06

Partizan predstavio Milana Vješticu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milan Vještica, nekadašnji igrač Vojvodine, Zenita i Rostova potpisao je ugovor sa ‘crno-belima’ u ponedeljak, a u sredu je predstavljen javnosti i novinarima. Vještica je rekao da je zadovoljan i da se nada da će njegov klub osvojiti oba domaća trofeja i uspeti da se plasira u Ligu šampiona.

U društvu sportskog direktora Ivana Tomića, Vještica je odgovarao na pitanja novinara, a na početku je na pitanje da li je zadovoljan što je potpisao za Partizan, napomenuo:

Kada su ljudi iz Partizana saznali da još nisam potpisao ugovor, kontaktirali su me,“ rekao je Vještica, „U poslednjih desetak dana sam stalno bio u vezi sa Partizanom, konkretnije sa Ivanom Tomićem, i onoga trenutka kada je nastao raskorak u pregovorima sa Šinjikom, za mene nije više bilo dileme, prihvatio sam ponudu Partizana. Prezadovoljan sam što se na kraju sve ovako završilo.

Vještica je rekao da su njegovi planovi vezani za klupske.

Ako ekipa nastavi da igra kao jesenas mislim da neće biti problema da osvojimo titulu,” rekao je novi igrač Partizana, “Zna se šta su ciljevi Partizana, pokušaćemo da osvojimo oba domaća trofeja i da se plasiramo u Ligu šampiona.”

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić rekao je novinarima da je finansijska ponuda Šinjika bila značajno veća od Partizanove.

Vještica je rođen 15. novembra 1979. godine u Novom Sadu, počeo je u RFK Novi Sad, 2001. godine je prešao u Vojvodinu, a šest meseci kasnije otišao u Zenit. Za klub iz Sankt Peterburga igrao je do januara 2007. uz šestomesečnu pozajmicu Rostovu. Pre godinu dana ponovo je otišao u Rostov, a sa Partizanom je potpisao ugovor na dve i po godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve