Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.01.2008.

16:58

Janković još 2,5 godine u C.zvezdi

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković potpisao je u utorak dvoipogodišnji ugovor sa tim klubom. 35-godišnjem treneru, koji je preuzeo tu funkciju od Milorada Kosanovića krajem jesenjeg dela šampionata, punu podršku za dalji rad pružili su predsednik kluba Toplica Spasojević, kao i sportski direktor Stevan Stojanović.

„Drago mi je što smo se na Upravnom odboru opredelili da podržimo mladog trenera koji ima viziju i ideju kako da napravi tim koji će da nas vrati u Evropu. Kao što mu je klub dao šansu kao mladom treneru, nadam se da će i on dati šansu mladim igračima, što bi trebalo da se uklopi u viziju da Zvezda bude sastavljena pretežno od igrača poteklih iz njene škole. Naravno, u skladu sa potrebama ćemo dodavati pojačanja sa strane. Prioritet je da se stvori tim koji će igrati napadački i lepršavo i koji će vratiti publiku na stadion“, rekao je predsednik Crvene zvezde.

„Janković je iskoristio priliku i iskoristio je svoju šansu. Zato mi je drago što je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, od koje ima punu podršku u svom radu. Želim mu puno sreće i uspeha“, izjavio je Stevan Stojanović.

„Dete sam Crvene zvezde i ovaj čin za mene predstavlja, pre svega, veliku sreću, satisfakciju i priznanje. Doživljavam ovo kao potvrdu da sam do sada radio dobro, ali znam da uvek može bolje. Postavljamo polako temelj za nešto što bi trebalo da bude prepoznatljiva igra Crvene zvezde u narednom periodu. Drago mi je što je klub stao iza programa koji zastupam i, ako se veruje u neku ideju, sasvim je nebitno ko iza te ideje stoji i koliko mu je godina. Usredsredićemo se na posao koji je pred nama, počinju pripreme, a zatim i prolećni deo sezone“, rekao je Janković, koji će narednih dana odrediti sve saradnike.

Za sada je izvesno da će kondicioni trener ostati Miodrag Radulović, dok će trener golmana i dalje biti Srđan Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve