Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.01.2008.

11:08

Avramović ostaje na klupi Singapura

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Selektor Singapura Radojko Avramović potpisao je produžetak ugovora sa fudbalskim savezom te zemlje, pa će u na toj poziciji ostati do 2011. godine.

58-godišnji Srbin, koji "Lavove" trenira od 2003. godine će tako predvoditi reprezentaciju Singapura u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine i za Azijski kup 2011. godine.

"Želim da guram Singapur napred. Imam veliku podršku i drago mi je što ću toliko dugo ostati na ovoj poziciji. Imao sam i druge opcije, ali smo prethodne četiri godine radili veoma naporno i srećan sam zbog rezultata koje smo postizali", rekao je Avramović.

Nekadašnji selektor Omana i Kuvajta, koji je Singapuru doneo pobedu na prošlogodišnjem šampionatu jugoistočne Azije, rekao je da će u narednom periodu raditi na razvoju mladih igrača.

"Moramo da radimo na napretku fudbalera koji imaju između 15 i 20 godina. Moramo da se spremimo za sutra, jer je danas već kasno", kaže Avramović.

Singapur je trenutno 19. tim u Aziji i 126. na FIFA rang listi. Tim Radojka Avramovića takmičiće se u kvalifikacionoj grupi 4 za Svetski kup 2010. godine sa reprezentacijama Saudijske Arabije, Libana i Uzbekistana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve