Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.12.2007.

14:00

B92: Kačar sve bliži Zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolji fudbaler Vojvodine i jedan od najboljih igrača MSL Gojko Kačar sve je bliži prelasku u Crvenu zvezdu, nezvanično saznaje B92. Fudbaler Vojvodine za koga su zainteresovani brojni ruski klubovi, bio je sredinom decembra na pragu odlaska u moskovski Dinamo, medjutim, obrt se dogodio po njegovom povratku iz Rusije, kada se "u priču" umešala i Crvena zvezda koja je deficitarna sa veznim igračima.

Čelni ljudi crveno-belih navodno su već postigli dogovor sa vodećim ljudima Vojvodine, a odlučujuću ulogu može da ima spremnost Zvezde da osim dobre finansijske ponude, podeli dobit sa Vojvodinom od narednog transfera Kačara u inostranstvo, ali i da pozajmi nekoliko igrača Novosadjanima, na prvom mestu i jednog povremenog reprezentativca...

Stidljive najave da do ovog, za srpske prilike, spektakularnog transfera može doći, prethodnih dana demantovali su i iz Crvene zvezde, ali i iz Vojvodine koja sa novim rukovodstvom ima velike ambicije u srskom fudbalu... Da li će Kačar ponovo obući crveno-beli dres, ali beogradskog kluba biće poznato posle 8.januara kada počinje prelazni rok.

Kačar je ponikao u Vojvodini, a za prvi tim novosadskog kluba debitovao je u sezoni 2003/04. Bio je član mlade reprezentacije Srbije koja je ovog leta osvojila "srebro" na Evropskom prvenstvu u Holandiji, a nedavno je debitovao za "A" tim, na utakmici protiv Kazahstana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve