Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.12.2007.

23:15

Zvezda oslabljena u Bragi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković neće moći da računa na nekoliko prvotimaca na meču protiv Brage, u Portugalu, u okviru poslednjeg kola grupe F Lige UEFA. Bek Gžegorž Bronovicki poslednji je u nizu fudbalera koji su stavljeni na listu povređenih u beogradskom klubu. Poljak ima povredu primicača i umesto u Bragu, otputovaće narednih dana u Poljsku.

Štoper Ibrahim Gaj, golman Ivan Ranđelović i centarfor Nenad Jestrović takođe se ne nalaze na spisku putnika za Portugal. Gaj se još uvek nije oporavio od povrede jagodične kosti, Ranđelović pauzira zbog povrede trbušnog zida sa meča protiv Bežanije, dok se Jestrović oporavlja od povrede primicača.

Posle meča sa Vojvodinom, treneru Aleksandru Jankoviću još nekoliko igrača se požalilo na udarce, ali je strateg "crveno-belih" istakao da se radi samo o lakšim povredama.

Ekipa Crvene zvezde u Portugal će otputovati u utorak u popodnevnim časovima, a jedini trening odradiće u utorak uveče na stadionu "Municipal".

Posle tri poraza, šampion Srbije je izgubio sve šanse za prolaz dalje, dok bi Bragi pobeda od dva gola razlike garantovala prolaz u šesnaestinu finala.

Meč Braga – Crvena zvezda na programu je u sredu, od 20:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve