Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.11.2007.

11:07

Srbija - Kazahstan 24. novembra

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Kazahstana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine odložena je zbog snega na terenu Partizanovog stadiona. Duel će se odigrati u subotu, 24. novembra, a vreme odigravanja će naknadno biti odredjeno.

Meč je drugi put odložen pošto je sudijska četvorka predvodjena glavnim arbritrom Luisom Medinom Kantalehom i delegatom Evropske fudbalske unije Peterom Fousekom utvrdila da je na terenu 14 centimetara snega koji, prema prognozama, nastavlja da pada.

Naredna subota je u kalendaru FIFA predviđena za međunarodne utakmice, tako da su svi klubovi dužni da igrače sa reprezentativnim pozivom oslobode obaveza.

Srbiji su za plasman na Evropsko prvenstvo neophodne pobede na dve poslednje kvalifikacione utakmice sa Kazahstanom i Poljskom, ali i poraz favorizovanog Portugala u Lisabonu od Finske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve