Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2007.

10:54

Zvonko Milojević u komi

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Bivši golman Crvene zvezde i belgijskih ekipa Anderleht i Lokeren Zvonko Milojević doživeo je u četvrtak tešku sabraćajnu nesreću u Nemačkoj i nalazi se u komi. Sabraćajnu nesreću, koja se dogodila u okolini Ahena, izazvao je vozač kamiona koji je pri velikoj brzini udario u automobil kojim je upravljao Milojević. U automobilu se nalazio i otac srpskog fudbalera Gorana Lovrea, Milojevićevog bivšeg saigrača iz Anderlehta. Po poslednjim vestima Milojevićevo stanje je poboljšano.

Obojica povređenih dugo su ostali priklješteni u uništenom automobilu jer je lokalnim vatrogascima trebalo čak 3 sata da ih izvade i prebace u bolnicu.

Milojević je zatim operisan i trenutno se nalazi u komi, prenose lokalni mediji. S druge strane, otac Gorana Lovrea prošao je sa lakšim povredama.

Tokom dana Milojević se na trenutak probudio i pomerio levu ruku, što je odličan znak. Lekari su utvrdili da nije došlo do oštećenja kičmene moždine, što znači da srpski golman neće ostati nepokretan.

On je trenutno pod jakim sedativima,a očekuje se da će se probuditi za dva dana. Njegovo stanje sada je ocenjeno kao bolje i lekari procenjuju da je van životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

273 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve