Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2007.

19:24

Muslin: Drago mi je zbog Jankovića

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Slavoljub Muslin, trofejni srpski fudbalski trener, koji trenutno radi u ruskoj ekipi Himki, zadovoljan je jer zbog izbora njegovog nekadašnjeg pomoćnika Aleksandra Jankovića za trenera beogradske Crvene zvezde. "Srećan sam zbog njega, on je to zaslužio. Želim sreću i njemu i Zvezdi", rekao je Muslin, koji je trenirao Zvezdu tri sezone i osvojio tri titule šampiona.

Muslin je sa Zvezdom osvajao titule 2000, 2001. i 2004. godine, a Janković mu je bio asistent. Njih dvojica su zajedno radila u belgijskom Lokerenu, Levskom iz Sofije, ukrajinskom Metalurgu i moskovskoj Lokomotivi.

Za Jankovića, kojeg je juče uprava beogradskog kluba izabrala za novog šefa stručnog štaba, Muslin je u izjavi Tanjugu rekao da ima i ljudske i stručne kvalitete, a da u radu treba da "bude strpljiv" i da "tim treba da se uigra".

U izjavi Tanjugu Muslin je rekao da je zadovoljan zbog pobede Himkija nad ekipom Krilja Sovjeta iz Samare rezultatom 4:1.

"Ovo je veliki uspeh za našu ekipu. Drago mi je da smo ostali u ligi i sada je na nama da radimo još više i napravimo stabilan tim", rekao je Muslin, čiji je klub završio šampionat na devetom mestu.

U trenutku preuzimanja kluba, 8. septembra, debitantski Himki je bio na 11. mestu ruske Premijer lige. Muslin je tada rekao da je cilj u ovoj sezoni najmanje 10. mesto, a u sledećoj minimalno šesto i borba za učešće na evropskoj fudbalskoj sceni.

"Osećam se odlično u klubu. Odnosi su dobri, kao i organizacija i uslovi za rad, a sledeće sezone imaćemo i novi stadion", rekao je Muslin, u čijem timu igraju bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa i nekadašnji fudbaler niškog Železničara i beogradske Zvezdare Miodrag Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve