Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2007.

22:07

Adriano odlazi iz Intera?

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Fudbaler Intera Adriano Leite Ribeiro izrazio je želju da napusti italijanski klub već u januaru. "Želim da igram. Oporavio sam se, ali trener više ne veruje u mene, pa mi ne preostaje ništa drugo nego da napustim klub", objasnio je Adriano.

Brazilac je u prethodne 2 sezone odigrao 17 mečeva italijanskog prvenstva. Rođen je 17. februara 1982. godine u Rio de Ženeiru. Klubu iz Milana priključio se 2004.godine, kada je potpisao četvorogodičnji ugovor.

"Imao sam svoju šansu na početku sezone (Serija A), ali onda me je on (trener Roberto Manćini) stavio na klupu bez ikakvog objašnjenja. Sada, čekam da klub donese odluku", dodaje Adriano.

Oba trenera Manćini (Inter) i Dunga (reprezentacija Brazila) sukobljavali su se sa Brazilcem. Zbog aktivnog društvenog života dovođen je u pitanje njegov profesionalizam.

Međutim, dvadesetpetogodišnji napadač tvrdi da je spreman za novi početak i tvrdi da je sve probleme ostavio iza sebe:

"Kajem se zbog svega što sam radio. Nikad ne bih želeo da ponovo prolazim kroz to. Radije ne bih da se prisećam tog perioda života. Morao sam da okrenem leđa nekim prijateljima, da pozovem mamu, koja sada živi u Italiji i da rešim sve probleme. Primarni cilj mi je sada da igram, kako bih ponovo obukao dres Brazila".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve