Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2007.

16:47

Krčmarević saopštio spisak

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević saopštio je širi spisak igrača koji konkurišu za narednu kvalifikacionu utakmicu za prvenstvo Evrope protiv Belorusije, koja će biti odigrana 20. novembra. Fudbalski savez Belorusije još nije odlučio gde će ta utakmica biti odigrana.

Na spisku Krčmarevića nalaze se:

golmani: Bojan Šaranov (Bežanija), Nenad Filipović (Banat)
odbrana: Nikola Petković (Ankara), Marko Jovanović (Partizan), Nebojša Skopljak (OFK Beograd), Ljuba Baranin (Bežanija), Nenad Tomović (Rad), Gojko Kačar (Vojvodina), Jagoš Vuković (Rad), Slobodan Rajković (PSV Ajndhoven).
sredina terena: Ivan Radovanović (Smederevo), Vladimir Boganović (Crvena Zvezda), Nebojša Marinković (Iraklis), Predrag Pavlović (Napredak), Ljubomir Fejsa (Hajduk Kula), Stefan Babović (OFK Beograd), Nenad Krstičić (OFK Beograd), Miralem Sulejmani (Herenven).
napadači: Filip Đorđević (Crvena Zvezda) i Milan Perić (Hajduk Kula).

U reprezentaciju se posle dužeg odsustva zbog teže povrede vraća centarhalf Boban Rajković, što je posebno obradovalo selektora Krčmarevića, koji će sada imati mnogo više mogućnosti da kombinuje sastav.

"Na prvoj utakmici u Beogradu Belorusija je pokazala da je izuzetno jak protivnik. Nama se pobeda nameće kao imperativ, jer u preostale dve utakmice koje ćemo na proleće igrati pred svojom publikom protiv San Marina i Mađarske trebalo bi da obezbedimo vizu za završni turnir u Švedskoj", rekao je Krčmarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve