Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2007.

15:51

Rekviziti (ipak) na stadionima

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Posle sastanka predstavnika Fudbalskog Saveza Srbije, MUP-a Srbije i Zajednice superlige, dogovoreno je da navijači već od narednog kola mogu na stadione da unose sve navijačke rekvizite, a odgovornost za eventualne posledice snosiće klubovi, rečeno je na konferenciji za štampu koju je vodio generalni sekretar Zajednice superlige Miodrag Janković.

Prema donešenoj odluci, navijači će na tribine moći da unose transparente velikih dimenzija, ali će lica zadužena za bezbednost procenjivati gde oni mogu da stoje da ne bi smetali službenim licima u obavljanju svojih poslova.

Pored toga, na stadione će moći da se unose i zastave, ali iskljčivo na kartonskim nosačima kojima ne mogu da se nanesu povrede, kao i šalovi, kape i dresovi, koji ni do sada nisu bili zabranjeni.

Dogovoreno je, takodje, da će navijači moći da na tribine unesu i bubnjeve i megafone, ali će se svako ko bude nosio te rekvizite morati da se evidentira i da na uvid da ličnu kartu.

Dogovoreno je, takođe, da će navijači moći da na tribine unesu i bubnjeve i megafone, ali će svako ko bude nosio te rekvizite, morati da se evidentira i da na uvid dâ ličnu kartu.

"Prema ovom dogovoru. za koji mislim da će biti ispoštovan i od strane navijača, najveću odgovornost imaće klubovi, koji imaju pravo da u dogovoru sa predstavnicima MUP-a određuju stepen i nivo bezbednosti na našim stadionima", rekao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve