Nova vest
Fudbal

Petak, 26.10.2007.

15:40

Real želi Benzemu

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Šampion Španije Real Madrid namerava da u svoje redove dovede talentovanog napadača francuskog Liona, Karima Benzemu, prenela je španska "Marka". Sportski menadžment "kraljevskog" kluba, kako se navodi, već uveliko priprema teren za potpis 19-godišnjeg Francuza alžirskog porekla. Ukoliko Uprava Reala Madrida postigne dogovor sa čelnicima Liona, Benzema će uskoro potpisati ugovor, po kome će od sledeće sezone igrati za najtrofejniji evropski klub.

Benzema je profesionalnu karijeru započeo u dresu Olimpika u sezoni 2004-2005, a ove sezone na 11 mečeva postigao je 11 golova.

Za talentovanog napadača koji podjednako dobro igra na pozicijama levog i desnog krila, interesovanje je pokazao i Arsenal.

Golgeter Olimpika debitovao je u dresu francuske reprezentacije 13. oktobra u kvalifikacionom meču za Evropsko Pprvenstvo 2008. protiv Farskih Ostrva (6:0), kada je postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve