Nova vest
Fudbal

Petak, 26.10.2007.

12:21

Krešić ponovo podneo ostavku

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Šef stručnog štaba hrvatskog fudbalskog prvoligaša Hajduka iz Splita Sergije Krešić podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju, drugi put u poslednjih mesec dana. Splitski mediji navode da je, za razliku od prošlog puta, Uprava Hajduka sada prihvatila Krešićevu ostavku i da će prvi tim popularnog kluba privremeno trenirati nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Jarni.

Krešić je ostavku objasnio ličnim razlozima.

"Odlazim zbog privatnih problema. Hvala Upravi na ukazanom poverenju i igračima na iskazanom profesionalizmu. Klubu želim sve najbolje", kazao je Krešić, koji nije želeo duže da razgovara sa novinarima.

Hrvatski mediji podsećaju da se Krešić posle pauze od 20 godina, krajem avgusta vratio u Hajduk, ali da nije uspeo da stabilizuje tim. Pod njegovim vođstvom Splićani su zabeležili dve pobede, jedan remi i tri poraza. U prvenstvu Hrvatske, Hajduk posle 12 odigranih kola zauzima peto mesto sa 19 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve