Nova vest
Fudbal

Petak, 26.10.2007.

12:01

Valensija pregovara sa Murinjom

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Španski prvoligaš Valensija našao se u redu klubova koji su zainteresovani da angažuju bivšreg trenera Čelsija, Portugalca Žozea Murinja, prenose španski mediji. Predsednik Valensije Huan Soler u društvu svog pomoćnika Agustina Morera sastao se sa predstavnicima Murinjovog tima za pregovore. Sadašnji trener Valensije Kike Flores, podsećaju španski mediji, ima ugovor do 30. juna iduće godine.

Murinjo je od septembra, otkako je otpušten iz londonskog kluba, na meti velikih evropskih klubova, ali i nacionalnih selekcija. Jedno vreme spekulisalo se da je i engleski fudbalski vrh zainteresovan da na kormilo državnog tima dovede Murinja. U opticaju je bila i mogućnost da
Murinjo preuzme selekciju Saudijske Arabije, uz godišnju platu od neverovatnih 15 miliona evra.

Slavni portugalskii trener je pre nedelju dana odbacio te ponude, napomenuši da on razmišlja pre svega o nastavku karijere kao klupski stručnjak, a da ga lično najviše privlači italijanska liga.

Murinjo je kao trener Čelsija godišnje primao oko sedam miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve