Nova vest
Fudbal

Petak, 19.10.2007.

17:17

Demanti Dragana Stojkovića

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dragan Stojković, predsednik FK Crvena zvezda u ostavci, najoštrije demantuje informaciju koja je objavljena, dana 19.10.2007. godine u Frankfurtskim vestima, oko razloga podnošenja neopozive ostavke na mesto predsednika Kluba.

"Začuđen sam onim što sam imao prilike da pročitam i ovom prilikom želim jasno da istaknem da je odluka o podnošenju ostavke na mesto predsednika FK Crvena zvezda moj lični čin i želim da je takvom svi i prihvate.

Sve što sam imao da kažem tim povodom, rekao sam na konferenciji za štampu i u saopštenju koje je dostavljeno medijima. Svaka druga informacija oko moje ostavke nema veze sa istinom i može se samo smatrati zlonamernim komentarom, čiji je cilj destabilizacija FK Crvena zvezda. U ovom momentu najvažnije je da se svi u klubu okrenu predstojećim takmičarskim mečevima koji su najvažniji za Crvenu zvezdu.

S poštovanjem,

Dragan Stojković"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve