Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2007.

16:42

U sredu odluka o predsedniku

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Iako je 17. septembar najavljen kao datum kada će FK Partizan dobiti novog predsednika, odluka je odložena za dva dana. Jedini kandidat za tu funkciju, Tomislav Karadžić, u sredu će saopštiti da li prihvata taj posao. Zamenik generalnog sekretara crno-belih, Gordan Petrić, rekao je da će Karadžićevu odluku saznati i ljudi iz kluba i javnost saznati u sredu. Svi razgovori su već obavljeni i sada ostaje da se sačeka da bivši potpredsednik FSSCG i predsednik FS Vojvodine saopšti svoju odluku.

''Više verujem da će Karadžić prihvatiti ponudu nego da će odbiti ali neću ništa da pretpostavljam. U sredu ćemo svi u klubu i javnost saznati kakva je Karadžićeva odluka pa je najbolje da sačekamo ta dva dana'', rekao je Petrić za B92.

U kuloarima su se pojavile priče da ima još nekoliko kandidata za mesto predsednika FK Partizan, a jedan od njih je i nekadašnji fudbaler tog kluba Savo Milošević.

''Ne znam ništa o tome. Koliko ja znam Savo planira još neko vreme da aktivno igra fudbal'', izjavio je Petrić koji je Savin prijatelj i nekadašnji saigrač.

Ipak, 'Večernje novosti' od utorka navode da se Savo Milošević, nekadašnji fudbaler 'crno-belih' i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju kandidovao za mesto prvog čoveka kluba iz Humske 1.

Milošević je u ponedeljak rešio da okonča igračku karijeru i uključi u borbu za mesto prvog čoveka FK Partizan. Obavestio je o tome čelnike kluba iz Humske, a u utorak ili sredu će se i zvanično obratiti javnosti i obrazložiti svoju odluku.

Sednica Upravnog i Skupštinskog beogradskog kluba zakazana je za sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve