Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2007.

11:41

Partizan u petak predstavlja Zećane

Izvor: B92, Arena

Autor:B92, Arena

Default images

Slaven Stjepanović i Marko Ćetković, igrači prvaka Crne Gore Zete iz Golubovaca, biće u petak predstavljeni kao pojačanja beogradskog Partizana, potvrđeno je B92 iz uprave 'crno-belih'. Ivan Tomić i Gordan Petrić posmatrali su tandem Zećana u meču sa ekipom Budućnosti u Podgorici, a Stjepanović i Ćetković bili su najzapaženiji igrači ekipe iz Golubovaca u duelima sa Kaunasom i Glazgov Rendžersom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Stjepanović je ofanzivni igrač sredine terena, rođen je 2. novembra 1987. godine u Brčkom, a u Zetu je došao iz tamošnje Lokomotive. Karijeru je počeo u Jedinstvu. Visok je 184cm, težak 73kg.

Ćetković je 'polušpic', rođen u Podgorici 10. jula 1986. godine, igrao je za Crvenu stijenu i Mladost, visok je 170cm, težak 65kg.

"Završili smo sve sa Partizanom, i ja i Marko, tako da ćemo u petak potpisati ugovore sa 'crno-belima'," rekao je Stjepanović za podgorički sportski list 'Arena'.

Stjepanović i Ćetković su standardni članovi mlade reprezentacije Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve