Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2007.

21:10

Blazi i Zalajeta pojačali Napoli

Izvor: Miloš Jovanović

Autor:Miloš Jovanović

Default images

Doskorašnji fudbaleri Juventusa Manuele Blazi i Marselo Zalajeta novi su članovi Napolija. Njih dvojica će u narednih pet, odnosno četiri sezone nositi svetlo-plavi dres kluba sa juga Italije.

Blazi, član "zebri" od 2002., je dobar deo svoje karijere proveo kao pozajmljen igrač. Za Juventus je odigrao ukupno četrdeset utakmica, a torinski klub ga je prethodnih godina slao na kaljenje u Peruđu, Parmu i Fiorentinu. Dvadesetsedmogodišnji vezista na svom CV-u ima i deset nastupa za nacionalni tim Italije.

Zalajeta, urugvajski internacionalac, je u Torinu proveo čak deset godina, ali nikad nije uspeo da ostavi ozbiljniji trag, budući da su mu konkurenciju pravili, između ostalih, Filipo Inzagi, David Trezege i Alesandro Del Pjero. Baš kao i Blazi, i on je nekoliko sezona proveo na pozajmici van Dele Alpija, a dres Urugvaja nosio je 47 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve