Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2007.

19:40

Prekinut meč u Budvi

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Lokalni derbi drugog kola Prve crnogorske lige u Budvi između domaćeg Mogrena i Grblja iz obližnjih Radanovića prekinut je u petak, dvadesetak minuta pre kraja pri rezultatu 3:0 za goste, nakon što je ekipa Mogrena ostala sa samo šest igrača i golmanom na terenu. Sudija Goran Mihaljević isključio je u prvom poluvremenu tri fudbalera Mogrena i jednog Grblja, a kada napadač domaćih Vukašinović zbog povrede u 71. minutu nije mogao da nastavi meč, Mihaljević je posle konsultacija sa delegatom odsvirao kraj utakmice.

Golove za Grbalj postigli su Ajković u 3, Bošković u 9. i Milić u 65. minutu.

Posle uvodne inicijative i ranih golova boljih gostiju utakmica je bila mirna do trenutka kada je internacionalni sudija Mihaljević pogrešio i isključio štopera domaćih misleći da je ovaj, kao poslednji igrač odbrane, načinio prekršaj.

Pet minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za goste, a Mogren ostaje sa devetoricom, jedan karton poklazan je zbog prekršaja, drugi zbog protesta.

Do kraja poluvremena zbog kavge, a na intervenciju pomoćnog sudije, Mihaljević je isključio još po jednog igrača obe ekipe. U drugom poluvremenu dosuđen je još jedan jedanaesterac za goste, ali je golman Budvana Šuškavčević oba jedanaesterca na utakmici odbranio.

Ostali mečevi igraju se u subotu a sastaju se Kom i Budućnost, Zeta i Sutjeska, Bokelj i Dečić, Petrovac i Rudar i Mladost i Lovćen.

Svi mečevi počinju u 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve