Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2007.

15:48

Đukić:"Ambicija uvek ista - pobeda"

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Partizan u subotu u 17h gostuje Čukaričkom u meču drugog kola MSL. Partizan je u 1. kolu pobedio Vojvodinu u Novom Sadu, dok je Čukarički remizirao sa C.zvezdom u gostima. „Sutra nas očekuje nastavak prvenstva, a kao i uvek, iste su nam želje i ambicije – idemo da osvojimo 3 boda. Svesni smo da to neće biti nimalo lako, jer Čukarički je pokazao protiv C.zvezde da je ozbiljna takmičarska ekipa, sa visokim moralom, i siguran sam da će pokušati i nama da zagorčaju život“, istakao je trener Partizana.

Međutim kako uvek ističem, mi smo Partizan i naše ambicije i želje se znaju – to je titula. Da bi se do nje došlo mora da se pobedjuje. Prosto, zar ne!“, nastavio je Đukić.

Fudbaler Partizana Đorđe Lazić obećao je čvrstu i agresivnu igru svog kluba.

„Mi smo već u prvom kolu u Novom Sadu pokazali sa koliko ozbiljnosti smo ušli u ovo prvenstvo, ali nemamo vremena za slavlje, jer svaka sledeća utakmica za nas je najvažnija. U ovom trenutku to je Čukarički, koji je iznenadio C.zvezdu. Oni su ekipa koja igra čvrsto i teško prima golove, međutim mi ćemo pokušati da nametnemo naš stil igre, da od početka krenemo čvrsto i agresivno, postignemo gol više od protivnika i tako osvojimo nova 3 boda“.

Partizan i Čukarički su se do sada sastali 18 puta, od čega Partizan ima 16 pobeda, a dve utakmice su završene nerešenim ishodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve