Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2007.

15:16

Kosanović: "Moramo da pobedimo"

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Crvenu zvezdu posle teškog gostovanja u Glazgovu očekuje meč u domaćoj ligi sa Smederevom. Posle remija sa Čukaričkim u prvom kolu crveno-beli, koji imaju problema sa realizacijom, moraju da pobede i održe korak sa vodećim ekipama. "Imamo veoma ozbiljnu utakmicu iz dva razloga. Smederevo će doći na naš stadion sa istom željom kao i Čukarički da napravi pozitivan rezultat, a s druge strane mi smo prvenstvo otvorili remijem i na ovoj utakmici je vreme da ostvarimo pobedu", rekao je trener Zvezde.

"To nećemo uspeti ako odigramo kao prvo poluvreme u prošlom kolu, ali želeo bih da je ta priča završena. Moramo da igramo najmanje kao u drugom poluvremenu protiv Čukaričkog, a moja želja je da odigra približno onome u Glazgovu. Ako u tome uspemo, verujem da ćemo zabeležiti pobedu", rekao je Kosanović koji za duel sa Smederevom možda neće moći da računa na Bronovickog koji ima povredu kvadricepsa, dok su svi ostali spremni.

"Sutrašnja utakmica je za nas u ovom trenutku najbitnija. Loše smo krenuli prvenstvo i imamo obavezu da zabeležimo pobedu. Ne smemo da razmišljamo o protivniku već samo kako mi da odigramo što bolje, uz maksimalnu borbenost. Nemamo pravo na kiks i zanima nas samo pobeda", izjavio je odbrambeni igrač Zvezde Dušan Anđelković.

Ekipa je još uvek neuigrana i neefikasna i zbog toga Kosanović najavljuje promene u timu.

"Samim tim, ni igra još nije do kraja formirana. U hodu moramo da taj posao završimo što pre, ali i da vodimo računa kako ćemo igrati u domaćem prvenstvu, a da pritom probamo da nađemo rešenja za revanš sa Rendžersima. Zato će biti određenih pomeranja. Sada smo u lakšoj situaciji jer smo osnovu već postavili i sada je treba razviti", rekao je Kosanović.

Cene ulaznica za ovu utakmicu su 100, 200 i 300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve