Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2007.

10:51

B92: Kosanović novi trener Zvezde

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije SCG, Malte, i trener kineskog šampiona "Dalijana" Milorad Kosanović, u petak je postao trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, saznaje B92. Kosanović se na "Marakanu" vraća posle gotovo decenije odsustva, iako je bio jedan od kandidata za trenera prošle sezone. Kosanović će na klupi dvostrukog uzastopnog osvajača duple krune zameniti Boška Đurovskog. Zvanično predstavljanje Kosanovića zakazano je za 15 časova.

Zvezda je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisala estonsku Levadiju, zahvaljujući golu u gostima. U utorak beogradski klub igra sa Glazgov Rendžersom. Meridian Superliga Srbije počinje u subotu, kada "crveno-beli" dočekuju Čukarički (20 časova).

Kako nezvanično saznajemo, dogovor sa Kosanovićem postignut je u noći izmedju četvrtka i petka. Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković obavio je u četvrtak nekoliko telefonskih razgovora sa Kosanovićem. 56-godišnji trener, nekada na klupi Vojvodine, doputovao je iz Novog Sada u Beograd nešto iza ponoći. Razgovori su trajali nekoliko časova, a Kosanović se u Novi Sad vratio pred zoru, a u glavnom gradu Srbije biće ponovo ( i to na duži period) oko 15 sati kada će po drugi put u karijeri biti imenovan za trenera crveno-belih.

Kosanović se odlučio na rizičn potez preuzimanja ekipe koju nije selektirao i koja će već za 4 dana igrati meč sezone u Glazgovu. Ne treba zaboraviti da će premijeru na klupi Kosanović imati već u subotu u 20 sati kada Zvezda na startu MSL lige dočekuje Čukarički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

436 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve