Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2007.

21:25

Ronaldo spreman za novu sezonu

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Brazilski fudbaler Ronaldo biće spreman za početak sezone u italijankoj Seriji A i moći će da zaigra na prvoj utakmici Milana, sa Đenovom 26. avgusta. Brazilski napadač istegao je tetivu neposredno pre kraja prošle sezone i u ovoj predsezoni još nije igrao. Ronado će propustiti i prijateljski meč koji Milan igra sutra sa Real Betisom.

"Ronaldo će biti spreman za prvi meč u šampionatu", rekao je trener Milana Karlo Anćeloti.

Novi igrač Milana Aleksande Pato, koji je koštao Milan oko 22 miliona evra, i koji dolazi iz brazislog Internasionala, ne može da zaigra za Milan do januara, prema ugovoru. Medjutim, Anćeloti je već impresioniran 17-togodišnjim napadačem.

"Već u ovom trenutku, on se apsolutno uklopio", kazao je trener.

Anćeloti je demantovao nove spekulacije u italijanskoj i španskoj štampi da Milan čini sve da dovede Ronaldinja iz Barselone.

"Ronadinjo? Priča o njemu u aprilu mogla je da ima smisla, ali sada, skoro sredinom avgusta, meni se čini da je to zaista nemoguće", rekao je Anćeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve