Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2007.

11:42

Emerson hoće u Inter?!

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Vezni fudbaler španskog šampiona Real Madrida, brazilski internacionalac Emerson objavio je da želi da pređe u redove Intera. Emerson je novinaru španskog dnevnika "Marka" kazao da je prošle nedelje razgovarao sa trenerom italijanskog kluba Robertom Manćinijem i da je spreman da se posle jednogodišnje pauze vrati na Apenine. Uprava Intera, tvrdi izveštač "Marke", već je kontaktirala sprotskog direktora Reala Peđu Mijatovića, kako bi se raspitala o obeštećenju za tridesetjednogodišnjeg brazilskog reprezentativca.

Iako je sa Realom nakon eksplozivne završnice prvenstva uspeo da osvoji titulu prvaka Španije, Brazilac nikada nije bio preterano zadovoljan tretmanom u klubu, kao i kod navijača.

Emerson, koji je 73 puta nosio dres brazilske reprezentacije, do sada je osim za Real Madrid, nastupao za Gremio, Bajer iz Leverkuzena, Romu i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve