Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.08.2007.

22:05

Odluka iz Niona oko 17h

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Apelacioni sud UEFA će u utorak u Nionu odlučivati o žalbi Partizana na odluku Disciplinske komisije koja je 'crno-bele' kaznila isključenjem iz ovogodišnjeg Kupa UEFA zbog događaja u Mostaru na prvoj utakmici sa Zrinjskim. Sastanak u Nionu zakazan je za 14 časova, a zvanična odluka biće objavljena u 17 časova. Sastanku će prisustvovati trojica članova komisije, zvaničnici sa utakmice u Mostaru i tri predstavnika Partizana, generalni sekretar Žarko Zečević, njegov zamenik Gordan Petrić i portparol kluba Marko Vjetrović.

Kako se niko osim Partizana nije žalio na kaznu, prema pravilima UEFA kazna ne bi mogla da bude povećana, a glavni adut predstavnika Partizana biće snimci iz Mostara koji pokazuju da su za incident krivi navijači oba kluba ali i organizator meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve