Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2007.

17:43

Teri pauzira mesec dana

Izvor: A k

Autor:A k

Default images

Kapiten Engleske Džon Teri mogao bi da propusti prvih mesec dana nove sezone Premijer lige pošto je zadobio povredu kolena. Dvadesetšestogodišnji defanzivac izostavljen je iz postave Čelsija na utakmici „Komjuniti šilda“ odigranoj protiv Mančestera u nedelju na Vembliju. Veruje se da bi povreda Terija mogla da izostavi i sa spiska selektora Meklarena za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom koja se igra 22. avgusta, kao sa kvalifikacionih mečeva za EURO 2008. koje će Engleska igrati protiv Izraela i Rusije u septembru.

Vezni igrač Čelsija Frenk Lampard zameniće Terija na mestu kapitena, iako je i sam povredio nožni prst na pred-sezonskim pripremama.

Čelsi je na početku sezone u "Komjuniti šildu" poražen od Mančestera nakon izvođenja jedanaesteraca. U regularnom toku je bilo 1:1, a Mančester je pobedio nakon penala 0:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve