Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2007.

10:52

Real juri Balaka i Robena

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Real iz Madrida ponudio je lodonskom Čelsiju 42 miliona evra za kapitena nemačke reprezentacije Mihaela Balaka i holandskog reprezentativca Arjana Robena. Šampion Španije već nedeljama pregovara sa Čelsijem oko prelaska Robena na stadion "Santjago Bernabeu", ali je uključivanje igrača sredine terena Balaka u ponudu najtrofejnijeg evropskog kluba došlo kao iznenadjenje.

Kako su španski mediji prenosili prethodnih dana, Real je zainteresovan za potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa Robenom (23), koji u Čelsiju igra na poziciji levog krila, kao i na potpisivanje ugovora na jednu do tri godine s Balakom (30).

Kapiten reprezentacije Nemačke prešao je iz Bajerna u Čelsi 2006. godine i još uvek pokušava da se privikne na ostrvski način igranja fudbala. Prošla sezona nije bila naročita uspešna za njega jer je
često sedeo na klupi za rezervne igrače.

Novi trener Reala Bernd Šuster izjavio je ovih dana da mu je potreban igrač Balakovih kvaliteta.

Roben, koji je u Čelsi stigao 2004. godine iz holandskog PSV Ajndhovena za 22 miliona dolara, vezan je ugovorom sa londonskom ekipom na još dve godine, a pre nego što je Real uputio ponudu, očekivalo se da će produžiti ugovor.

Predsednik kraljevskog kluba Ramon Kalderon još prošle godine je, kada je stupio na dužnost, obećao je da će Robena dovesti u Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve