Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2007.

10:02

Gulan na pozajmici u Partizanu?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Saradnja Partizana i Fiorentine lako bi mogla da se nastavi. Posle prodaje Nikole Gulana ekipi iz Firence, isti igrač bi uskoro mogao da opet da obuče „crno-beli“ dres kao pozajmljen igrač.

Naime, Gulan će se naredne sezone teško izboriti za mesto u timu (na istoj poziciji igraju Kuzmanović, Fabio Liverani, Mikele Pacijenca i Marko Donadel), a toga su svesni i rukovodeći ljudi „ljubičastih“.

Još kada se pregovaralo oko Gulanovog prelaska u Fiorentinu, razmatrala se mogućnost da jednu sezonu provede na pozajmici u Partizanu.

„Realno priča na tu temu ima. Ipak, Fiorentina će u slučaju viška stranaca Nikoli Gulanu prvo potražiti ekipu u Italiji, kako bi ga imala na oku, ali postoji opcija da on dođe u Partizan na jednogodišnju pozajmicu. O tome smo pričali i sada su Italijani na potezu“, rekao je Ivan Tomić za „Sport“.

Nikola Gulan je rođen 23.03.1989. Igrao je za reprezentaciju do 19 godina na Evropskom šampionatu, a protiv Kipra je debitovao za mladu reprezentaciju (do 21).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve