Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2007.

09:32

Babović novi predsednik Partizana?

Izvor: Sportski žurnal

Autor:Sportski žurnal

Default images

Novi predsednik FK Partizan biće Milija Babović, koji je u petak ponovo vidjen na stadionu u Humskoj gde je pregovarao o preuzimanju fotelje prvog čoveka kluba, prenosi "Sportki Žurnal".

Prema istom izvoru, Babović je kurtoazno (ponovo) želeo da sasluša ponudu da preuzme klub i odbije , ali je u nedostatku argumenata prolongirao odluku za 7 dana.

Babović je figurirao kao prvi favorit i u junu mesecu posle odlaska Nenada Popovića, a prethodnih godina bio je jedan od najvećih sponzora kluba, ali je prema pisanju medija došlo do nesporazuma sa čelnicima kluba, što je potvrdjeno i odlaskom njegovog sina Stefana Babovića u OFK Beograd.

Milija Babović je u četvrtak po prvi put posle godinu dana došao u Humsku na jedan meč Partizana, koji je gledao u društvu Žarka Zečevića, i time "podgrejao " glasine da se vraća u klub, ovoga puta na mnogo višu poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve