Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

23:03

Đukić: "Sjajna atmosfera"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je fantastičnu atmosferu na stadionu Partizana u kojoj je njegovim igračima bilo uživanje da igraju. "Prisustvovali smo jednoj sjajnoj utakmici. Moji momci su odigrali čitav meč u visokom ritmu i visokom tempu. Danas nije lako pobediti bilo koju ekipu u Evropi. Zrinjski smatram za jedan izuzetno ozbiljan tim, ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolji i da smo to pokazali na terenu", kaže Đukić.

Trener Partizana očekuje da će posle svega crno-beli nastaviti svoj nastup u Evropi i da će UEFA promeniti odluku svoje Disciplinske komisije.

"Moja je želja da se ovde igra dobar fudbal i bilo bi sjajno da se uvek pravi ovakva atmosfera bez incidenata. Očekujem da će UEFA imati sve to u vidu kada bude donosila konačnu odluku", izjavio je Đukić.

Partizanov strateg ističe na u narednom kolu kvalifikacija za UEFA kup nema lakih protivnika, a da su njegove i želje i htenja svih u klubu da crno-beli nastave da igraju u Evropi, bez obzira na protivnike.

"Imamo dobru i kvalitetnu ekipu. Mi smo najbitniji. Mi u Partizanu moramo da verujemo u sebe i svoj kvalitet. Poštujemo sve protivnike, ali se nikoga ne plašimo", zaključio je Đukić.

Trener Zrinjskog Blaž Slišković nije promenio svoje mišljenje o Partizanu ni posle ovog duela.

"Prvi utisci su isti kao i pre 14 dana. Bolja i kvalitetnija ekipa je pobedila u oba susreta. Sigurno da upućujemo ovom prilikom čestitke klubu, to je bilo zasluženo. U Beogradu smo imali tri – četiri prilike da postignemo počasni gol, ali ga nismo dali. Sve u svemu, zeleni teren je merodavan, ekipa koja je daleko kvalitetnija od nas u ovom trenutku ide dalje. Ne znam šta će biti sa ovom odlukom, u to ne želim da ulazim, ali mislim da je zeleni teren merodavan i po onome što je pokazao partizan sasvim zasluženo ide dalje", zaključio je Slišković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve