Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

18:36

Eriksonova "het-trik" kupovina

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi menadžer Mančester Sitija Sven Goran Erikson potpisao je tri nova igrača u četvrtak i znatno ojačao ekipu pred početak nove sezone, prve pod vodjstvom novog gazde bivšeg tajladnskog premijera Sinavatre.

Novi članovi Sitija postali su Garido (Real Sosijedad), Vedran Ćorluka (Dinamo), ali je svakako najzvučnije ime Brazilac Elano, sada već bivši napadač Šahtjora.

Elano, dvostruki strelac za Brazil protiv Argentine na „Emirejts Stadionu“ i standardni član reprezentacije od 2004.godine, prešao je u Englesku u transferu vrednom 8 miliona funti.

26-godišnji Elano tako se pridružio 22-godišnjem Garidu (1,5 miliona funti) i 21-godišnjem Ćorluki za koga nije javno saopšteno za koliko novca je stigao u Mančester.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve