Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.08.2007.

13:04

Fenerbahče u trci za Žigićem

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Turski fudbalski šampion Fenerbahče ponudio je španskom Rasingu iz Santandera 22 miliona evra za srpskog internacionalca Nikolu Žigića, objavili su španski mediji. Turski prvoligaš je nakon ove ponude, kako se navodi, glavni favorit u trci za srpskim napadačem, za koga su zainteresovani brojni evropski klubovi. Najveću ponudu, pre Fenerbahčea, od oko 18 miliona evra, dao je engleski Mančester Siti, a veliko interesovanje za visokog golgetera pokazao je i nemački Verder.

Predsednik španskog kluba Francisko Pernija nedavno je izjavio da će srpskog reprezentativca prodati klubu koji bude najviše ponudio i rekao da neće prihvatiti ponudu manju od 22 miliona evra.

Španski mediji navode da je interesovanje za Žigića među evropskim kluboma i dalje veliko, bez obzira što je on u ponedeljak povredio ligamente desnog članka.

Turski šampion, koga od prošle godine trenira slavni Brazilac Ziko, tokom ovog prelaznog roka na španskom fudbalskom tržištu već je kupio defanzivca Real Madrida, španskog internacionalca Roberta Karlosa.

Ukoliko Rasing prihvati ponudu najtrofejnijeg turskog kluba Žigić će u Fenerbahčeu u napadu igrati u tandemu sa zemljakom Matejom Kežmanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve