Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.07.2007.

19:39

Mančini: "Emerson je interesantan"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener milanskog Intera Roberto Mančini izjavio je u nedelju da razmatra mogućnost da iz madridskog Reala dovede brazilskog fudbalera sredine terena Emersona. Emerson je u Real došao pre početka prethodne sezone, zajedno sa Fabiom Kapelom, koji ga je trenirao pre toga u Romi i Juventusu. Odlazak Kapela, koga je u Madridu zamenio Bernd Šuster, potpuno je promenio Emersonov status, pa je osvajač titule svetskog šampiona 2002. stavljen na transfer listu.

"Veliki igrači su uvek dobrodošli u tim koji je već vrlo snažan, ali koji može još da napreduje. Videćemo šta će se desiti, ali je sigurno da je Emerson veliki igrač, na svojoj poziciji jedan od najboljih na svetu", rekao je Mančini novinarima na pripremama svog kluba.

Mančini nije mogao da komentariše razvoj situacije sa Kristijanom Kivuom, kojeg Inter želi da dovede iz Rome.

"Zaista ne znam ništa u ovom trenutku. Videćemo kako će se razviti situacija".

Mančini, koji je sa Interom oborio sve rekorde osvajajući drugu uzastopnu titulu šampiona italije, najavio je da će u sezoni pred nama konkurenti "Nerazura" biti Juventus, Milan i Roma.

Inter u nastavku priprema igra u utorak sa Partizanom u Bolcanu, dok ih prvog avgusta očekuje meč sa Mančester Junajtedom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve