Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.07.2007.

02:16

Ajala u Saragosi preko Viljareala

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Kapiten Argentine Roberto Fabijan Ajala igraće sledeće sezone za Saragosu! Ajala je na kraju sezone prešao iz Valensije u Viljareal ali bi nakon samo nekoliko dana formalnog boravka u novom klubu mogao da pređe u Saragosu. 34-godišnji defanzivac je u februaru potpisao trogodišnji ugovor sa „žutom podmornicom“ u koju je trebao da pređe bez obeštećenja pošto mu je ugovor u Valensiji istekao u junu 2007. godine.

Na zvaničnom sajtu Saragose stoji da će Ajala poništiti ugovor sa Viljarealom u narednih nekoliko dana i potpisati trogodišnji ugovor sa ekipom Viktora Fernandeza.  

Ekipa sa La Romarede bi tako popunila mesto nakon odlaska Ajalinog partnera u reprezentaciji Gabija Milita, koji je prešao u Barselonu za 20,5 miliona evra.

Saragosa je prošlu sezonu završila na šestom mestu i u narednoj će igrati UEFA kup, a u ekipu je na pozajmicu iz Milana došao i Rikardo Oliveira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve